Jäsenyritykset

Turvaurakoitsijaliiton jäsenliike on luotettava kumppani sen kaikkein tärkeimmän turvaamiseen. Jäsenliike rakenteellisen turvallisuuden ja valvontajärjestelmien taitajana arvioi omaisuutesi ja kotiisi kohdistuvat turvallisuusriskit ja löytää niihin oikeat ratkaisut. - Jäsenliikkeemme asiakkaana olet hyvissä käsissä.

Suomen Turvaurakoitsijaliiton jäsenliikkeet ovat kokonaisvaltaisten turvallisuusratkaisujen ammattilaisia.

Useimmat jäsenliikkeet sivutoimipaikkoineen kuuluvat Turvaurakoitsijaliiton toimintajärjestelmään, ja niillä on laadunvalmistusstandardin SFS-EN ISO 900:2015 mukainen laatusertifikaatti ja ISO 14001:2015 mukainen ympäristösertifikaatti sekä uusimpana OHSAS 18001:2007 työterveys ja turvallisuussertifikaatti. 

Jäsenliikkeiden lukkosepät ja asentajat ovat poliisin hyväksymiä, ja heillä on työssä mukanaan valokuvalla varustettu turvasuojaajakortti.

Turvaurakoitsijaliiton jäsenliikkeet ovat lähes poikkeuksetta Abloy-valtuutettuja. Abloy-valtuutettu lukkoliike on monipuolisin ja luotettavin kiinteistöjen lukituksen ja avainten toimittaja.

Turvaurakoitsijaliiton jäsenliikkeistä toimipaikkoineen 76 on Suomen Finanssialan Keskusliiton (FK) hyväksymiä lukkoliikkeitä ja 60 on Finanssialan Keskusliiton hyväksymiä rikosilmoitinliikkeitä.

 

Jäsenliikkeitä löytyi yhteensä 144 kappaletta