Ajankohtaista

Lähes puolella liiton jäsenyrityksistä elinkeinolupa

Turvaurakoitsijaliiton jäsenyritykset ovat hakeneet poliisihallitukselta turvallisuusalan elinkeinolupia tasaisella tahdilla. Nyt jo lähes puolelle jäsenyrityksistä on elinkeinolupa myönnnetty. Viimeisimpinä elikeinoluvan ovat saaneet Espoonlahden Lukko ja Lasi Espoosta sekä Helsingin Avain-Palvelu Helsingistä. Siirtymäaikaa on jäljellä puoli vuotta, ja tänä aikana on kaikkien hyväksymistä edellyttäviä turvasuojaustehtäviä harjoittavien yritysten haettava elinkeinolupaa.

Turvaurakoitsijaliiton vuosikokoustapahtuma Seinäjoella 20.-21.4.2018

Tervetuloa Turvaurakoitsijaliiton vuosikokoustapahtumaan  Hotelli Sorsanpesään, Seinäjoelle!

Tässä tapahtuman koko alustava ohjelma

Ajan Lukko Oy:lle turvallisuusalan elinkeinolupa

Poliisihallitus on myöntänyt  tamperelaiselle Ajan Lukko Oy:lle 12.2.2018 turvallisuusalan elinkeinoluvan. Yrityksen vastaavina hoitajina toimivat Ari Karjalainen, Esa Karjalainen ja Mia Toivonen.

Kaksi uutta elinkeinolupaa liiton jäsenyrityksille

Poliisihallitus on myöntänyt turvallisuusalan elinkeinoluvan helsinkiläiselle Paraslukko Oy:lle ja mänttäläiselle Mäntän lukitus- ja turvatekniikka Oy:lle.

Paraslukon vastaavana hoitajana toimii toimitusjohtaja Arto Keinonen ja Mäntän lukitus- ja turvatekniikan vastaavana hoitajana  hallituksen puheenjohtaja Ville Nurminen. Tähän mennessä turvallisuusalan elinkeinolupaa on hakenut ja se on myönnetty yhdelletoista liiton jäsenyritykselle.

Itä-Helsingin Lukolle turvallisuusalan elinkeinolupa

Poliisihallitus on myöntänyt Itä-Helsingin Lukolle turvallisuusalan elinkeinoluvan 29.1.2018. Tiia Kuparinen toimii yrityksen vastaavana hoitajana.

Alkuvuoden uutisia: iLOQ Oy, Turvaexpertit Helsinki Oy ja Hyvinkään Turvalukko Oy

iLOQ vahvistaa myynti- ja markkinointiorganisaatioitaan


Joni Lampinen markkinointijohtajaksi

Joni Lampinen on nimitetty iLOQin markkinointijohtajaksi 8.1.2018. Lampisella on vahva markkinoinnin ja myynnin kokemus, ja hän on menestyksekkäästi kehittänyt ja toteuttanut markkinointi- ja brändistrategioita monimutkaisessa monikansallisessa liiketoimintaympäristössä. Markkinointijohtajana Joni vastaa myös uuden liiketoiminnan kehittämisestä ja kuuluu iLOQin johtoryhmään. Ennen siirtymistään iLOQiin Joni on työskennellyt markkinointijohtajana Danfoss Drivesissä.


Tomi Karjalainen Pohjois-Euroopan myyntijohtajaksi
Tomi Karjalainen on nimitetty 1.4.2018 alkaen iLOQin Pohjois-Euroopan myyntijohtajaksi (CSO Northern Europe). Tomi jatkaa iLOQin johtoryhmän jäsenenä.


Pauli Pukari Keski-Euroopan myyntijohtajaksi
Nykyinen Suomen myyntijohtaja Pauli Pukari on nimitetty iLOQin Keski-Euroopan myyntijohtajaksi (CSO Central Europe) ja johtoryhmän jäseneksi 1.4.2018 alkaen sijaintipaikkanaan Stuttgart Saksa. Pauli vastaa myynnin kehittämisestä ja uusien maayhtiöiden perustamisesta Keski-Euroopan markkinoilla osana iLOQin kasvustrategiaa.


Toni Päivinen Suomen myyntijohtajaksi
iLOQ Etelä-Suomen myyntipäällikkö Toni Päivinen nimitetty Suomen myyntijohtajaksi 8.1.2018 alkaen.

Turvaexpertit Helsinki Oy ja Visma Megaflex yhteistyöhön

Turvaexpertit Helsinki Oy on solminut yhteistyösopimuksen ja teknologia partneruuden Visma Megaflex
Oy:n järjestelmien toimittamisesta.
Yhteistyö Visma Megaflex Oy:n kanssa tukee yrityksemme strategiaa tarjota asiakkaillemme monipuolisia
kulkemisen ratkaisuja.
Megaflex järjestelmiin voidaan liittää perinteisien kulunvalvontaratkaisuiden lisäksi työaika-,
projektiseuranta- ja IoT ratkaisuja.
Lisätietoja antaa Asiakkuuspäällikkö Janne Ämmälä numerosta 050 438 1064 tai sähköpostitse:
janne.ammala@turvaexpertit.fi

Hyvinkään Turvalukko Oy:lle vuoden 2018 ensimmäinen turvallisuusalan elinkeinolupa.

Hyvinkään Turvalukko Oy on saanut turvallisuusalan elinkeinoluvan 19.1.2018 ensimmäisenä turvaurakoitsijaliiton jäsenyrityksenä vuonna 2018. Yrityksen vastaavana hoitajana toimii Virpi Sirola